~penghuni ~ ^___^'

Saturday, July 2, 2011

Muhammad NorFaiz Razali

assalammualaikum.. :)
entry ni adalah khas untuk seorang insan yang telah meningkat umurnya setahun lagi..
kau dah 19thn..(well aku muda lagi~weeee...)

start kenal time form1 satu kelas  kejap..itu pon..doremonlah, kanak2 ribena lah n gaduh je bila masa terluang(aktiviti harian)haha...tapi pastu dia pindah..masuk SDAR..serius xpernah terfikir pun dia contact balik dgn berbekalkan no fon ayh aku..(maklum la dak kecik mana ade handphone) time form2 dy contct no ayh aku tu then amik no aku...
pastu kitorang pun kawan sampai sekarang and InsyaAllah sampai bila2..
time sekolah kitorang contact guna fon je...jarang jumpe...sampai sekarang...
sejak dia masuk PASUM,dia buzy gila...so aku un jejarang je contact dia...aku pun boleh tahan gak buzy..same2 la kite kan..
sekarang dah habis Pasum un, same je..jarang gak contact..ape g jumpe...aku keje...amacam SR kau??????haha...
Aku Rindu Kau weh!!hopefully dapat jumpe b4 sambung belajar la ea...

so semperna birthday ko ni..(sumpah aku xnak wish!)haha..
aku just dapat bagi entry ni kat ko tanda yang aku xde pernah lupa kat ko..
tanda terima kasih sbb jadi kawan aku..
dulu ko selalu tolong aku...sume ko tolong!
tapi aku dengar cakap ko kn ...soh berdikari...so sekarang Alhamdulillah...aku boleh berdikari...so xde la sebuk nk tanye ko ke ape..sampai aku kena marah la jugak sbb xkesah buat ape je pon sensorang..

kaulah sahabat,kawan,rakan,bro yang terbaik kat dalam dunia ni!!

p/s: 3rd july aku cuti...kalo setakt belanja muvi ke makan ke no hal la bro! or memandangkan aku ni kerja..kalo nak hang out ke ape ke, ckp je...aku boleh cuti...ea..

bye!

2 comments:

  1. hahaha XD mane de birthday aq.ko tipu.tipu tipu tipu.

    ReplyDelete
  2. xde ea weh...xyah transformer!

    ReplyDelete

click ,click!